Kontakt os

Velkommen til Mit Et og Alt .dk. Hos os sigter vi altid efter at levere den bedste service mulig og overgå din forventninger til god kundeservice. Hvis du har spørgsmål til vores kundeserviceteam kan du kontakte dem med en af nedenstående muligheder og vi vil med glæde hjælpe dig med at løse enhver problemstilling eller spørgsmål du måtte have. 

Vores medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med lige det spørgsmål du måtte have. Hvad end det omhandler produkter, levering, returnering, betaling eller noget helt andet, vil de altid have et fyldestgørende svar til dig.

 

Hvis du hellere vil skrive en mail til os, er du mere end velkommen til at skrive til nedenstående e-mailadresse. Vi stræber efter at svare på alle mails så snart vi ser dem, men nogle gange har vi desværre meget travlt. Du kan dog altid forvente at få et svar, senest 5 arbejdstimer efter du har afsendt din e-mail. Det betyder at en mail som er afsendt kl. 17:55, kan forventes besvaret inden kl. 14:55 dagen efter.

E-mailadresse: Kundeservice@MitEtogAlt.dk

 

Hvis du er mere komfortabel med at skrive over Facebook, kan du som noget nyt kontakte os over Facebook Messenger. Det eneste du skal gøre er at klikke på knappen herunder, så vil du blive sendt videre til et chat-vindue på messenger – helt som hvis du bare skrev med en ven/veninde.

FACEBOOK MESSENGER

TELEFON:

Du kan ringe til os på telefon 71 50 92 22. Hvis vi ikke tager telefonen læg en besked med dit navn og email adresse (og ordre nummer). Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Den hurtigste måde at få fat i os på er via email. kundeservice@mitetogalt.dk. Du kan forvente en svartid på maksimum 24 timer på dine e-mails.

 

Hvis du ikke lige har adgang til din e-mail eller en telefon, kan du også kontakte os ved at udfylde nedenstående formular. Du skal blot udfylde navn, e-mail og emne, samt dit spørgsmål, så vender vi tilbage til dig med en e-mail direkte til din egen e-mailadresse.

 

  • Amberley, Maori Road Guildford GU1 2EL UK

  • 36 987 987


ALTID ÅBEN

Loading...

Din kurv